Rubeln – utforska Tutto Baluttos specialspel i EM!

Portugal till semi, Gareth Bale över 2,5 mål eller Nordmakedonien under 1,5 mål? Här har vi samlat alla specialspel från Tutski Balutski inför sommarens Fotbolls-EM 2021.

Har du lyssnat på Tutto Baluttos EM-podd Tutski Balutski? Här går Thomas Wilbacher, Gusten Dahlin och Christoffer Svanemar igenom EM-gängen – lag för lag. Dessutom bjuds det förstås på specialspel för varje nation. Här har vi samlat spel och odds på en och samma sida.


Spanien

Gerard Moreno blir Spaniens bästa målskytt (4.50)

”23 mål i Villarreal den här säsongen, står för 40% av lagets gjorda mål. Dessutom stått för 7-8 assist och har gjort en hel del mål i det spanska landslaget tidigare. Många tycker om honom och många spanjorer vill ha in honom i startelvan. Skulle mycket väl kunna vara hans mästerskap i år”

Spela här!


Belgien

Belgien över 7,5 målskyttar i EM (3.00)

”Det är ju ett jävla roligt spel i ett sådant landslag där det finns mycket offensiv kraft. Tar man sex poäng första två matcherna kommer ju många spelare bytas ut inför sista matchen där Finland väntar. Där hoppas man ju på en sådan slakt! Ingen tror väl att Lukaku lämnar mållös, bröderna Hazard, Mertens, De Bruyne, Batshuayi, Doku och så ska väl något av fyrtornen där bak flytta upp på nån hörna och nicka in den.”

Spela här!


Sverige

Sverige obesegrade i gruppspelet (5.50)

”Jag tror Janne, Wettergren och spelarna har rätt jävla attityd till premiären mot Spanien. De har lärt sig av misstagen på Santiago Bernabéu, de vet vad som funkade på Friends Arena och de vet att Spanien inte är nått lag som bara går av sig själv. Det här kan vi lösa, och då menar jag krysset. Sedan ska vi bara undvika förluster mot Slovakien och Polen.”

Spela här!


Ukraina

Ukraina att göra över 4,5 mål i EM (3.00)

”Jag tror man gör en hel del kassar. Man möter Nederländerna där Van Dijk är borta vilket är ett defensivt avbräck. Sen har man Nordmakedonien och ”Burchen” så inte helt omöjligt att Ukraina kan skrälla lite.”

Spela här!


England

Harry Kane att göra mål mot Kroatien och Skottland + inte starta mot Tjeckien (10.00)

”Jag har varit lite fiffig här känner jag och tror jag fått till en ruskig rubel. Jag tror Kane gör mål i premiären mot Kroatien, sen är det dags för det brittiska mötet på Wembley och Kane gör mål igen. Sen tror jag England står på sex poäng och väljer att vila Kane då det finns så många fina anfallsalternativ som då kan få 90 minuter.”

Spela här!


Tyskland

Timo Werner att göra 0 mål under EM (3.00)

”Jag vill ha in ett tyskt fiasko här, så Timo Werner att göra noll pytsar.”

Spela här!


Ungern

Ungern att ta exakt en poäng i Grupp F (3.50)

”Jag tror de löser en pinne mot Tyskland. Att Ungern ska vinna en match är långt borta, men Tyskland kan ha gått rent fram till sista matchen och roterar bort sig med nått B-lag.”

Spela här!


Polen

Robert Lewandowski att göra under 1,5 mål i EM (2.50)

”Han har ju blivit gubben som ”chokar” i mästerskapen. Senast i VM i en jättelätt grupp gör han inte ett mål och Polen blir sist i gruppen, EM 2016 går de till kvartsfinal och spelar fem matcher och han gör bara en kasse. I EM 2012 kom man sist i gruppen och han gjorde bara ett mål. Så han pallar inte trycket i mästerskap.”

Spela här!


Italien

Italien ensamt bäst målskillnad i EM (inkl. slutspel och förlängningar, ej straffar) (10.00)

”Jag tror ju att de går hela vägen till finalen. Det som är bra med det spelet är att man har fått en så pass enkel grupp, men det finns spelare i de offensiva leden som alla vill stärka sina aktier inför slutspelet. Insigne vill göra mål, Belotti, Immobile, Chiesa vill alla göra mål.”

Spela här!


Nederländerna

Nederländerna att släppa in under 1,5 mål i Grupp C (2.75)

”Oavsett vem de ställer i kassen kommer de Ligt styra upp det där försvaret med Daley Blind. Med spelare som Frenkie de Jong, Wijnaldum och de Roon ser jag inte Holland släppa in mer än ett mål mot Ukraina, Österike och Nordmakedonien.”

Spela här!


Ryssland

Artem Dzyuba att göra över 3,5 mål i EM (12.00)

”Han smäller in två pytsar mot Finland, och så blir det nog nån till i gruppen så Ryssland går vidare. Sen smäller han in en till i åttondelsfinalen. Jag ser det som hämtgurka till 12 gånger pengarna!”

Spela här!


Skottland

Skottland att sluta 3:a i Grupp D men inte gå vidare till slutspel (9.00)

”Jag tror att man slutar trea och har Tjeckien bakom sig, men att den tredjeplatsen inte räcker för avancemang. Fyra av sex treor går vidare, men jag hittar starkare grupper med lag som kommer ha bättre målkvoter eller tar fler poäng än Skottland mot Kroatien och England.”

Spela här!


Schweiz

Schweiz att sluta sist i Grupp A (4.00)

”Turkiets försvarsblock har vi snackat om, Italien i Rom är alltid svettigt och Wales har större stjärnor och större tyngd i lagen samtidigt som Petković varit länge på posten nu och börjar bli lite trött. Jag tror Schweiz blir jumbo här.”

Spela här!


Danmark

Danmark att bli utslagna i kvartsfinal (4.50)

”Jag tror Danmark tar sig vidare ur gruppen som tvåa bakom Belgien. Då möter man tvåan från Grupp A vilket troligtvis blir Turkiet, Schweiz eller Wales i åttondelsfinal. Efter det gör slutspelsträdet sitt och Dansken åker ut i kvartsfinal.”

Spela här!


Slovakien

Milan Škriniar blir Slovakiens skyttekung (20.00)

”Det kan räcka med ett mål. Slovakien är väldigt bra på fasta situationer och Škriniar når ofta högst och sätter dit pannan, och jag ser det inte som någon omöjlighet att får de straff så tar han bollen med den säsongen han har i ryggen.”

Spela här!


Nordmakedonien

Nordmakedonien att göra under 0,5 mål (6.50)

”Jag tror att det är lite hybris, och dessutom tre motstånd som är starka bakåt och har respekt för Nordmakedonien efter deras vinst mot Tyskland. Så jag tror det blir en mardrömsdebut för Nordmakedonien och att man går härifrån mållösa.”

Spela här!


Finland

Teemu Pukki att göra över 2,5 mål (12.00)

”Gör han tre pytsar går han om Jari Litmanen i det historiska målprotokollet och det är det som han jagar. Det enda Finland kommer göra är att kontra och Onni Valakari kommer langa bollarna till Pukki.”

Spela här!


Frankrike

Frankrike att ta exakt sju poäng i gruppspelet (4.50)

”Man inleder med Tyskland, jag säger att man slår Tyskland. Sen har man då Ungern som man promenerar över och säkrar avancemang. Sen väntar Portugal och ett superläge för Les Bleus att lufta lite spelare men hålla kvalitet och säkra gruppsegern med krysset.”

Spela här!


Tjeckien

Tjeckien att göra under 1,5 mål i gruppspelet (4.00)

”Jag tror man blir utspelade av Kroatien och England, och Skottarna vill åt tredjeplatsen då de fyra bästa tredjeplatserna går vidare till åttondelsfinalen. Det är möjligt att Souček eller Barák får peta in ett tröstmål mot England eller Kroatien, men sen blir det inga mer mål.”

Spela här!


Portugal

Portugal går minst till semifinal (4.00)

”Jag tror Frankrike vinner gruppen med Portugal som tvåa. Då tror jag dom möter England i åttondelsfinal och England i mästerskap vet vi ju alla hur det går. Sen väntar Spanien i kvarten, så Portugal når minst semifinal!”

Spela här!


Wales

Gareth Bale att göra över 2,5 mål i turneringen (6.00)

”Här snackar vi om en gubbe som tar alla straffar, alla frisparkar, som alla hörnor kommer att gå emot, stark på huvudet, stark i straffområdet, stark utanför straffområdet och skjuter som en häst. Dessutom är jag säker på att han vilat sig i form på ett bra sätt. Jag undrar nästan om oddsavdelningen hos Betsson glömt vem Gareth Bale är.”

Spela här!


Österrike

Över 9,5 mål i Österrikes gruppspelsmatcher (4.00)

“Österrike spelar med väldigt hög press och tittar man tillbaka på EM-kvalet så har man varit inblandade i 28 mål på 10 matcher, så nästan tre mål per match. Jag tror det blir full fart framåt åt båda håll när man möter lag som Ukraina och Nordmakedonien.”

Spela här!


Kroatien

Att åka ut i åttondelsfinal (2.50)

”De har inte fått en jättetuff grupp med England, Tjeckien och Skottland och jag tror dom löser gruppen som tvåa bakom England. I en åttondel väntar då troligtvis Sverige eller Spanien och där blir det respass. Så ut i åttondel säger jag!”

Spela här!


Turkiet

Spelar minst två oavgjorda matcher i gruppspelet (4.50)

”Dom har Italien, Wales och Schweiz i gruppen och premiären är kryss. Typiskt Italien att börja med ett kryss och vara nöjda med det för att det ska gå lite tungt i början. Sen har man Wales och Schweiz som också ska kunna bli ett kryss. Helt klart ett bra spel till 4,5 gånger pengarna.”

Spela här!

Dela

Lämna en kommentar

Sajna upp för Tutto's nyhetsbrev
0 Kommentarer
Nästade kommentarer
Visa alla kommentarer